NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » Vad är cPanel?
 Vad är cPanel?
Lösning / Svar Cpanel är din kontrollpanel. Där lägger Du till Epost adresser, FTP konton, MySQL databaser, subdomäner m.m.
Där finns även finns statistik, Webmail, Webfilshanteraren m.m.

Logga in till Cpanel genom att skriva:
"http://www.dindomän.com/cpanel" eller "http://www.dindomän.com:2082" i din browser/webbläsare.

Om din domän inte propagerat ännu, skriv: (beroende på vilken server Ditt konto ligger på) "manu1.manufrog.com:2082" , "manu2.manufrog.com:2082" , "manu3.manufrog.com:2082" eller "manu4.manufrog.com:2082".

Det kan vara bekymmer att logga in om man befinner sig på en arbetsplats som har ett nätverk som blockerat port 2082. Läs mer om det här: http://forum.psychofrog.se/index.php?showtopic=482

Detaljer
Artikel-ID:9
Skapad: 18 Jan 2006, 17:47