NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » Hur ändrar man namnservrar?
 Hur ändrar man namnservrar?
Lösning / Svar Hos de flesta svenska domännamns-registratorer ska Du klicka på Byt namnservrar, delegering eller ompekning.
Oftast räcker det att ange namnet, och inte ip-numren.
Gå inte in och ändra i DNS inställningarna.(A-record, MX record o.s.v)

När alla ISP'er runt om i världen uppdaterat sina DNS databaser (1 gång per dygn),
kommer domännamnets koppling till Ditt konto på ManuFrog Webbhotell fungera.

För mer info: http://forum.psychofrog.se/index.php?showtopic=184

Detaljer
Artikel-ID:8
Skapad: 18 Jan 2006, 17:42