NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » Betalningsalternativ
 Betalningsalternativ
Lösning / Svar Betalning

För att betala efter den första fria månaden, kan Du välja mellan BankGiro eller PlusGiro som Du finner på Fakturan vi skickar ut i slutet på den fria månaden.
(Var noga med att ange Fakturanumret som Meddelande/OCR-nummer/Referens.)
Obs! Det tar oftast 3 bankdagar för oss att se betalningen på Bankgirot/Plusgirot.

Eller så kan Du betala direkt via PayPal eller Payson.
Betalning via dessa betalningssätt registreras direkt, och kontopaketet får statusen "Betald".
Maila isåfall oss så vi kan ändra till det betalningssätt Du vill använda.
Logga sedan in på Kundavdelningen, som finns på Support-sidan på https://www.manufrog.com/support.php
Logga in med Din epostadress och lösenordet Du valde samt fick i mailet med rubriken/ämnet "Nytt konto Är skapat - Kundavdelningen".
Klicka sedan på Mina betalningar och följ instruktionerna.
Obs! Vill Du uppgradera eller nedgradera Ditt konto, eller om det inte finns någon faktura under "Mina betalningar" - Kontakta oss via mail eller eSupport-sidan.

Vi erbjuder alla våra kunder att uppgradera de olika paketen med mer Överföring(trafik)/Utrymme.
Priset är 2kr/GB och år för överföring(trafik). (Ex. LiteXtra Konto med 15GB/mån Trafik, köpa till 10GB/mån = +20kr/år. Totalt pris blir då: 180kr/år för LiteXtra-kontot.)
Priset för Utrymme är 0,10kr/MB och år.

Tänk på att webhotellspaketet/kontot suspenderas automatiskt om ingen betalning kommer in till oss!

Detaljer
Artikel-ID:3
Skapad: 18 Jan 2006, 17:27