29 Mar 2024
NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » Betalning
 Betalning
Lösning / Svar Betalning
För att betala efter den första fria månaden, kan Du välja mellan BankGiro eller PlusGiro som Du finner på Fakturan vi skickar ut via epost i slutet på den fria månaden.
(Var noga med att ange Fakturanumret som Meddelande/OCR-nummer/Referens.) Obs! Det tar oftast 3 bankdagar för oss att se betalningen på Bankgirot/Plusgirot.

Eller så kan Du betala direkt via PayPal eller Payson.
Betalning via dessa betalningssätt registreras direkt, och kontopaketet får statusen ”Betald”.

Logga i så fall in på Kundavdelningen, som finns på Support-sidan på NuNames.SE/betala/clientarea.php.
(Logga in med Din epostadress och lösenordet Du valde när Du beställde Ditt kontopaket hos oss.)
Klicka sedan på Fakturering och välj Mina fakturor, därefter på Se faktura.
(Här kan fakturan även laddas ned som en PDF-fil – klicka då på Ladda ned)
Välj betalsätt överst på sidan och klicka på Betala nu knappen.

Obs! Vill Du uppgradera eller nedgradera Ditt konto, eller om det inte finns någon faktura under ”Fakturering/Mina fakturor” – Kontakta oss via mail eller eSupport-sidan.

Det går även bra att betala per månad om man ej vill betala per år.

Om Du tex. betalt per år kan Du kontakta oss för att byta till per månad när det är dags för betalning nästa gång – exempel: Du har betalt per år och just nu är det betalt fram till 2019-12-01. Du kontaktar oss och vi ändrar då så att Du betalar per månad istället från och med 2019-12-02.

I kundavdelningen kan Du även välja att betala i förskott om Du tex. vill slippa tänka på att betala kommande fakturor från oss när de skapas.
De fakturorna kommer då betalas automatiskt på förfallodagen med de pengar Du betalt in i förskott.

För att betala i förskott klickar Du på Fakturering och välj Lägg till Depositioner, fyll därefter i summan Du vill betala in och välj betalsätt.
En faktura kommer då skapas som kan betalas direkt eller via BG/PG.

Vi erbjuder även alla våra kunder att uppgradera de olika paketen med mer Överföring(trafik/bandbredd) eller Utrymme:
Priset är 2kr/GB och år för överföring(trafik) (Ex. LiteXtra Konto med 15GB/mån Trafik, köpa till 5GB/mån = +10kr/år. Totalt pris blir då: 190kr/år för LiteXtra-kontot).
Priset för Utrymme är 0,10kr/MB och år (Ex. LiteXtra Konto med 700 MB Utrymme, köpa till 200MB = +20kr/år. Totalt pris blir då: 200kr/år för LiteXtra-kontot).

Tänk på att webhotellspaketet/kontot suspenderas automatiskt om ingen betalning kommer in till oss!
Dock debiteras aldrig någon förseningsavgift, straffavgift eller liknande.

Om Du inte vill behålla webbhotellet eller domännamnet ber vi Dig kontakta oss via epost på support@manufrog.com . Har Du redan fått en faktura så ska den ej betalas – den kommer då makuleras.

Manufrog Webbhotell AB – företaget är godkänt för f-skatt. Org.Nr: SE556639-1420
BankGiro: 883-4335
PlusGiro: 648664-1
OBS! Mycket viktigt att Ni anger faktura-numret eller domännamnet det gäller som referens/meddelande när Ni betalar !

Detaljer
Artikel-ID:22
Skapad: 09 Apr 2020, 14:33