24 Nov 2017
ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » Logga in på Cpanel
 Logga in på Cpanel
Lösning / Svar Cpanel är din kontrollpanel. Där lägger Du till Epostadresser, FTP-konton, MySQL-databaser, subdomäner m.m.
Och där finns statistik, Webmail, Webfilshanteraren m.m.

Logga in till Cpanel genom att skriva:
"http://www.dindomän.com/cpanel"
eller
"http://www.dindomän.com:2082" i din browser/webbläsare.

Vill Du logga in med säker anslutning(SSL) använd då: https://manu1.manufrog.com:2083 (Byt ut "manu1" mot den server Ditt konto ligger på).

Vi rekommenderar att med jämna mellanrum ändra lösenordet för Cpanel/Ftp. Detta göres i Cpanel. Klicka då på "Ändra lösenord" (Change Password).
Använd alltid ett lösenord med både bokstäver och siffror - helst både stora och små bokstäver.

Detaljer
Artikel-ID:18
Skapad: 26 Jun 2007, 18:59