19 Feb 2020 
NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » ImageMagic - Sökväg
 ImageMagic - Sökväg
Lösning / Svar Många script efterfrågar sökvägen till ImageMagic för att tex. thumbnails ska kunna genereras.
Sökvägen till ImageMagic är olika på servrarna, men något av dessa ska fungare:

/usr/local/bin/convert

eller

/usr/X11R6/bin/convert

eller

/usr/bin/X11/convert


Detaljer
Artikel-ID:13
Skapad: 28 Jun 2006, 17:25

 Detta hjälpte mig  Detta hjälpte inte mig

 Tillbaka
 Logga in [Glömt lösenord] 
Mailadress:
Lösenord:
Kom ihåg inloggning:
 
 Sök
 Artikel-alternativ
Hem | Registrera | Skicka en fråga | FAQ | Steg-för-steg | Nyheter | Ladda hem
Språk:

NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter provided by Kayako eSupport v3.60.04