NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » Betalning
FAQ-kategorier
FAQ'n är uppdelad i olika kategorier. Välj den som bäst stämmer in på din frågeställning, eller sök via sökfunktionen till höger.

Artiklar
 Betalningsalternativ
 Betalning För att betala efter den första fria månaden, kan Du välja mellan BankGiro eller PlusGiro som Du finner på Fakturan vi skickar ut i slutet på den fria månaden. (Var noga med att ange Fakturanumret som Meddelande/OCR-nummer/Referens.) Obs! D
 Uppgradering
 Vi erbjuder alla kunder att uppgradera de olika paketen med mer Överföring(trafik) eller mer Utrymme. Priset är 2kr/GB och år för överföring(trafik). (Ex. LiteXtra Konto med 15 GB/mån Trafik, köpa till 10 GB/mån = +20 kr/år. Totalt pris blir då: 180