NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » cPanel
FAQ-kategorier
FAQ'n är uppdelad i olika kategorier. Välj den som bäst stämmer in på din frågeställning, eller sök via sökfunktionen till höger.

Epost (1)

Artiklar
 Vad är cPanel?
 Cpanel är din kontrollpanel. Där lägger Du till Epost adresser, FTP konton, MySQL databaser, subdomäner m.m. Där finns även finns statistik, Webmail, Webfilshanteraren m.m. Logga in till Cpanel genom att skriva: "http://www.dindomän.com/cpanel" eller