NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » Domäner & DNS
FAQ-kategorier
FAQ'n är uppdelad i olika kategorier. Välj den som bäst stämmer in på din frågeställning, eller sök via sökfunktionen till höger.

Domäner (3)

Artiklar
 Hur ändrar man namnservrar?
 Hos de flesta svenska domännamns-registratorer ska Du klicka på Byt namnservrar, delegering eller ompekning. Oftast räcker det att ange namnet, och inte ip-numren. Gå inte in och ändra i DNS inställningarna.(A-record, MX record o.s.v) När a