NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » Vanliga Frågor
FAQ-kategorier
FAQ'n är uppdelad i olika kategorier. Välj den som bäst stämmer in på din frågeställning, eller sök via sökfunktionen till höger.

Artiklar
 ImageMagic - Sökväg
 Många script efterfrågar sökvägen till ImageMagic för att tex. thumbnails ska kunna genereras. Sökvägen till ImageMagic är olika på servrarna, men något av dessa ska fungare: /usr/local/bin/convert eller /usr/X11R6/bin/convert eller /usr/b