NuNames.SE - ManuFrog Webbhotells Supportcenter » FAQ » Att Komma Igång
FAQ-kategorier
FAQ'n är uppdelad i olika kategorier. Välj den som bäst stämmer in på din frågeställning, eller sök via sökfunktionen till höger.

Artiklar
 SmartFTP
 1. Starta SmartFTP. 2. Klicka på "File" och välj sedan "New Remote Browser". 3. Fyll i: ftp.dindomän.se eller serverns ip om Din domän ännu inte fungerar: 66.7.199.204 (Obs!! Se vilken ip Du ska välja i mailet med "Kontopaketuppgifter ! ) på raden "
 Registrering av domän
 Domäner är ett unikt sätt att identifiera dig på via internet. Det finns två delar i ett domännamn: namnet och ändelsen. Namnet är en beskrivelse av dig själv eller sidan (till exempel "bageriet bullen" i bagerietbullen.se). Ändelsen representerar en viss
 DNS - Överföring domän/Ändra namnservrar
 Ett domännamn måste veta vart det ska skicka alla besökare och då behöver domännamnet något som kallas 'namnservrar'. (Dns eller Namnservrar talar om för ISP (Internet Service Provider) vilken "adress" ett domännamn har.) När Du har ett konto hos oss
 Redigering av HTML
 HTML (hypertext markup language) är "språket" som berättar för en webbläsare (som tex. Firefox eller Internet Explorer) hur den skall visa en sida. Till exempel för att få fet text i HTML så startar du med taggen och slutar med . Allt mel
 Logga in på Cpanel
 Cpanel är din kontrollpanel. Där lägger Du till Epostadresser, FTP-konton, MySQL-databaser, subdomäner m.m. Och där finns statistik, Webmail, Webfilshanteraren m.m. Logga in till Cpanel genom att skriva: "http://www.dindomän.com/cpanel" eller "http